Bo's Beautysalon

Schoonheidssalon 
Lienden

MicroSkinPolish - Microdermabrasie

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want vanaf nu bereikt uw gecertificeerde MedCos Partner geweldige resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier… Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling!

Hoe werkt het?

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.


Vóór de behandeling

De huid voor de behandeling: Grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen en veel ‘slapende’ cellen.


Stap 1


microdermabrasie
Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Schoonheidssalon, Huidverbetering, MedCos, MicroSkinPolishStap 3


Polishing the Skin met een krachtige crème
Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30.

Schoonheidssalon, Huidverbetering, MedCos, MicroSkinPolish

Stap 2


Low Level Laser met hyaluronzuur
Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

Schoonheidssalon, Huidverbetering, MedCos, MicroSkinPolish

Huid na de behandeling

Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn.

Aantal behandelingen

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Het resultaat na een kuur van 6-8 behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 tot 6 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.


Prijzen MicroSkinPolish

MicroSkinPolish                                                 €98,-

Kuur 5+1 CADEAU                                             €490,-

Schoonheidssalon, Huidverbetering, MedCos, MicroSkinPolish